Praktisk info - Kajplads2150

Vi tager dig sikkert gennem købsprocessen


Købsprocessen; sådan køber du projektlejligheden

Når du køber en ejerlejlighed i KAJPLADS2150, sker det via home Nordhavn/ Projektsalg og købsaftalen med bilag er udarbejdet af KPC, der også står for besvarelse af købers advokats spørgsmål.

Første fremvisning

Vi anbefaler et besøg i vores showroom på Sundkaj, hvor du får et indblik i byggeriets beliggenhed, boligerne og fornemmer stemningen i Nordhavn og specielt Århusgadekvarteret. Her træffer du vores mæglere, der udover et stort kendskab til området giver dig en grundig gennemgang af projektet og er klar til at svare på dine spørgsmål. Her kan du se materialeprøver og en køkken- og badeværelsesudstilling.

Reservation

Det er vigtigt for os, at du føler dig velinformeret og er tryg ved valget af din nye bolig. Du har derfor mulighed for at reservere en bolig i op til 5 hverdage uden omkostninger for dig. I den periode er vi til disposition med svar på dine eller dine rådgiveres spørgsmål omkring projektet.

Købet

Det er trygt at handle ejerlejlighed på projektstadiet, og når du har valgt din drømmebolig, kan du roligt underskrive en købsaftale, for dit køb vil altid vil være med forbehold for dine rådgiveres godkendelse af handlen.

Når købsaftalen er underskrevet af begge parter er den bindende. Du har som køber altid fortrydelsesret i 6 hverdage efter sælgers accept.

Når købsaftalen er underskrevet, skal der indenfor 14 dage deponeres kr. 50.000 i udbetaling samt stilles en bankgaranti for restkøbesummen. Bankgarantien koster typisk kr. 2.500-5.000 at stille indtil overtagelsesdagen. Bankgarantien afløses på overtagelsesdagen af kontant betaling til sælger.

Ønsker du tilbud på finansieringen, henviser vi gerne til Danske Bank, Østerbro/Trianglen, der har stor erfaring på området og allerede har finansieret en stor del af boligerne i Nordhavn.

Materialevalget i boligerne, er lagt på et højt niveau og der vil derfor ikke være mulighed for tilvalg / omvalg på materialesiden.

Indflytning, 1-års og 5-års gennemgang

Boligerne er klar til indflytning i juni 2020.

Minimum 3 hverdage før overtagelsesdagen vil du blive inviteret til en gennemgang af din bolig. Ved indflytningen ønsker vi at sikre os, at alt er, som det skal være. Bygningerne vil inden overtagelsesdagen blive gennemgået af en af ejerforeningen udvalgt bygningssagkyndig, som repræsenterer samtlige købere.

Der vil ske gennemgang af boligen efter første år og igen efter femte år. Det er lovpligtigt. Vi ønsker at samtlige nye beboere får overdraget den drømmebolig, som de har drømt om. Vi vægter kvaliteten højt.

Kontakt os for fremvisning af KajPlads2150


Hent materiale


Partnere

Salg
home Nordhavn / projektsalg
v/ Bengtson, Frydendall & Heede-Ørsted A/S
Sandkaj 11
2150 Nordhavn
nordhavn@home.dk
+45 3525 1200
Bygherre

Sundmolen 5.06 ApS

Entreprenør

KPC

Arkitekt

Vilhelm Lauritzen Architects

Book en fremvisning

Udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Der var en fejl ved indsendelse af formular.
{{ error }}

Book en fremvisning

Tak for din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt.