Materiale valg - Kajplads2150

Vi bruger kun de bedste materialer


Eksklusive boliger i indretning og kvalitet

Kajplads2150 er lyse og eksklusive boliger direkte til Sundkaj og Kronløbsbassinet med fantastisk view over havneindløbet til Trekroner Fort. Spændende og velindrettede boliger med tagterrasse, store altaner eller have.

Boligerne de bedst beliggenhede boliger på Sundmolen og byder på højkvalitets boliger og spændende og lysindfald og udsigt. Kvaliteten af materialerne er nøje udvalgt og niveauet er højt.

Bygningen

Er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter, der til daglig holder til på Sundkaj lidt længere ude på Sundmolen. Arkitekt Torsten Stephensen har skabt en attraktiv bygning med en spændende og varieret facade, der i kombination med de buede altaner giver bygningen et let og elegant udtryk. Der er lagt særlig vægt på, at lyset og udsigten kommer hver bolig til gode. Boligerne er designet med rummelighed og i høj kvalitet.

De 7 penthouselejligheder er alle designet med ekstra højt til loftet og ekstra høje vinduer hvilket giver et helt unikt lysindfald fra syd.

Mod vandet finder du de store og mellemstore lejligheder samt penthouselejlighederne øverst oppe, og i den lille separate bygning mod Klubiensvej er der indrettet effektive 2 værelses lejligheder fra 44-62 m2 med altaner og/eller haver. Den lille bygning mod kanalen byder både på såvel 2 værelses lejligheder som penthouselejligheder, og det er værd at nævne de 3 boliger i stueetagen i 2 plan direkte ned til kanalen.

Private tagterrasser

finder du på de 7 store penthouselejligheder og de varierer i størrelse fra 61 m2 til 109 m2. Terrasserne belægges med hårdt træ og der er forberedt til udekøkken i en lille niche i taghuset. Der etableres ligeledes 2 udvendige stikkontakter, heraf 1 stikkontakt som forberedt til udekøkken. Værnet udføres i glas med beslag i stål.

Alle penthouseboliger har privat tagterrasse.

Alle penthouseboliger har privat tagterrasse.

Private haver / terrasser

tilbydes alle stuelejlighederne, hvor de bedste ligger i 1. række til Sundkaj med en fantastisk udsigt over Nordbassinet. Terrasserne i stueetagen mod gårdrummet belægges med betonfliser. Hvor der til lejligheden hører privat terrasse uden for gårdrummet, udføres denne med belægning i hårdt træ og der udføres én udvendigt stikkontakt.

Altanerne

udføres i en buet konstruktion, der giver et let udtryk på facaden. Altanerne udføres i galvaniseret stål med belægning i hårdt træ, og der etableres én stikkontakt pr. altan.

Skydedørene

giver let adgang til altaner, terrasser og haver og en følelse af lys og rummelighed i opholdsrummene.

Vinduer, altan- og terrassedøre

udføres i træ/alu, med 3 lags glas fra Velfac. Indvendigt er vinduerne hvide, udvendigt i en anodiseret mørk farve der matcher facaden.

Unikke gulve

gulvene er lamelparket i egetræ, lagt som sildeben fra Trækompagniet. Eg 'Bianco' 2-lags sildeben, børstet natur sortering hvidolieret med hårdvoks olie. Stave er 100/120 x 600 mm.

Eksklusiv sildebensparket

Eksklusiv sildebensparket

Opholdsrum

Vægge er fuldspartlet og hvidmalede og lofter udføres som spartlede betonlofter, med synlige fuger mellem elementer, og males i hvid farve. Enkelte steder etableres der nedhængte gipslofter af hensyn til ventilationsrør eller bjælker, jf. plantegning. I entreer monteres der spots i gipsloft.

Køkken

er HTH Model KP mono - glat hvid. Helstøbt kompositbordplade fra Leandia, med underlimet stålvask. Blandingsbatteri et-grebs krom, Grohe Eurosmart Cosmopolitan. Der er forberedt elinstallation for installation af Quooker. Der etableres Quooker i de 7 penthouselejligheder, nr. 25, 26, 35, 44, 56, 67 og 68. Der monteres spots under underskabene.

Hårde hvidevarer

Blok 1, Lejlighed nr. 2, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15 og 17:

Lejlighederne leveres med en komplet hvidevarepakke fra Siemens, idet der ikke forefindes tørretumbler:

 • Siemens køle-/fryseskab integrerbar model-nr. KI38VV20
 • Siemens induktion kogesektion model-nr. EU631BEB2E
 • Siemens indbygningsovn Sort model-nr. HB510ABR0S
 • Siemens opvaskemaskine integrerbar Studie Line model-nr.SR656X01TE, bredde 45 cm.
 • Siemens vaskemaskine model-nr. WM14B262DN

Blok 1, Lejlighed nr. 1, 3, 5, 14, 16 og 18 og Blok 2 og 3, alle lejligheder:

Lejlighederne leveres med en komplet hvidevarepakke fra Siemens:

 • Siemens køle-/fryseskab integrerbar model-nr. KI38VV20.
 • Siemens induktion kogesektion model-nr. EU631BEB2E
 • Siemens indbygningsovn Sort model-nr. HB510ABR0S
 • Siemens opvaskemaskine integrerbar Studio Line model-nr. SN836X00KE, bredde 60 cm.
 • Siemens vaskemaskine model-nr. WM14B262DN
 • Siemens kondenstørretumbler model-nr. WT44E1L7DN

Der forefindes ikke tørretumbler i lejlighed 27. Såfremt de ovennævnte modeller udgår fra producenten inden levering til projektet, erstattes modellen af en anden nyere model af minimum samme kvalitet.

Badeværelse og gæstetoilet

Til gulv og vægge er valgt en eksklusiv klinke fra Mosa, Terra Tones 600x600 mm i grå nuance på gulve og samme type på væggene i 300/600x600mm.. Der installeres HTH KP Mono baderumsmøbel med hvide fronter. Bordpladen er en 24 mm hvid helstøbt kompositbordplade med indstøbt rektangulær vask. Håndvaskarmatur som Grohe Eurosmart Cosmopolitan et-grebs. Badarmatur Grohe Grohtherm 3000 Cosmopolitan termostatbatteri der indbygges i væg. Brusehoved Grohe Rainshower Cosmopolitan, ø210 der ligeledes indbygges i væg samt håndbruser Grohe Sena stick.

Eksklusivt badeværelse

Eksklusivt badeværelse

Grønt gårdrum

etableres med plads til fælles ophold og cykler. Pænt indrammet med betonfliser. Gårdrummet har nedgang til den lille kanal.

Opgangene

udstyres med video porttelefon og postkasser. Gulve, repos og trin udføres i sort eksklusiv Terrazzo. Der er elevator.

Kælderen

rummer beboerrum, cykelparkering samt depotrum til lejlighederne.

Energien

kommer fra det fælles centralvarme anlæg med fjernvarme. Alle lejlighederne har gulvvarme. På taget etableres solceller, der bidrager til at reducere fællesanlæggenes energiforbrug.

Book en fremvisning

Udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Der var en fejl ved indsendelse af formular.
{{ error }}

Book en fremvisning

Tak for din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt.