Information - Kajplads2150

Værd at vide om KAJPLADS2150


Værd at vide om KAJPLADS2150

Bygningen

er tegnet af Vilhelm Laurtizen Arkitekter og er inspireret af områdets byggestil, og med respekt for den arkitektoniske arv. Bygningerne har spring i etagehøjden og facaderne fremstår med spring i facaderne i lyse og mørkegrå nuancer. Vinduer og skydedørspartier går helt til gulv og sammen med den skrå ydervægge sikre de optimalt lysinfald og udsigt til havneindløbet for de lejligheder, der ligger i første række. Ejendommens facaderne er detaljerig karakterfuld og ligger smukt tilbagetrukke fra kanalpladsen.

Livsnyderboliger i første række til vandet og kanalen

Livsnyderboliger i første række til vandet og kanalen

Altaner og terrasser

er fint afstemt med bygningens arkitektoniske udformning og byder på fine udearealer, hvor de bedste beliggende boliger har direkte udsigt over Kronløbsbassinet og andre har udsigt til den lille kanal, der kommer til at gennemskære Sundmolen og forbinder Kronløbsbassinet og Orientbassinet. Alle boliger har én eller flere altaner eller terrasser og penthouselejlighederne har alle adgang til store eksklusive tagterrasser hvor der er forberedt til udekøkken.

Tagterrasserne er de bedste på Nordhavn.

Tagterrasserne er de bedste på Nordhavn.

Nyd livet med udsigten til havneindløbet og Trekroner

Nyd livet med udsigten til havneindløbet og Trekroner

Århusgadekvarteret

kommer nærmere en fuldendt bydel, og byder allerede i dag på mange sports- og kulturaktiviteter. Her finder ud et pænt udvalg af spændende spisesteder fra små caféer, vinbar og til den esklusive restaturant på toppen af The Silo. I 2018 slår Menu dørene op til en ny eksklusiv fødevarebutik i den gamle våbenfabrik, og der vil blive tale om en shop-in-shop butik med flere delikatesseafdelinger.

Her er fokus på leg og motion for hele familien og det kan anbefales at besøge Konidtaget Lüders på toppen af p-huset, der byder på 2.400 m2 offentligt byrum til træning og leg. Her er faciliteter til TRX, GRossgym, trampoliner, gynger m.m. Bygningen er også hjemsted for Kajakklubben Nordhavn, og ellers ligger der flere populære roklubber ved Svanemøllen havn.

Göteborg Plads indbyder til afslapning, og den nyindviede badezone nedenfor, er særdeles populær. Inden længe etablerer BIG BIO en stor international biograf lige bag ved Göteborg Plads.

Konditaget Lüders

Konditaget Lüders

Nordhavn byder på det bedste havnemiljø

Nordhavn byder på det bedste havnemiljø

Kronløbsøen

er en helt ny ø – et forbindelsesled hen over Kronløbsbassinet i Københavns nye bydel Nordhavn. Med broforbindelser til både Århusgadekvarteret og Sundmolen bliver Kronløbsøen en vigtig trædesten i bydelen, som bliver fortættet og forbundet med en række nye offentlige, intime byrum, havnerum og mødesteder.

Øen bygges på en base med underjordisk parkering i tre etager – beliggende under vandoverfladen. Når man har parkeret sin bil, stiger man op i lyset, ud på den bilfrie ø, i direkte kontakt med vandet. Fra de omgivende, havnenære uderum og fra boligernes altaner åbner udsigten sig over Øresund og mod de omgivende kanaler.

Nordhavn og Østerbro

komplimenterer hinanden på fineste vis. Nærheden til Østerbro og City er en stor del af forklaringen på hvorfor det er så populært at bo på Nordhavn. Her bor du på kanten af det pulserende liv og fornemmer roen ved vandet og alligevel har du det klassiske og attraktive københavnermiljø som nærmeste nabo.

Metroen

åbner I begyndelse af 2020 to stationer på Nordhavn, den ene for enden af Levantkaj kun få minutters gang fra Kajplads2150.

CIS – Copenhagen International School

På den anden side af Orientbassinet åbnede CIS i 2017 Danmarks største internationale skole går der ca. 1.200 elever fra mere 80 forskellige nationaliteter. En skole, der med en højt fagligt og internationalt niveau tiltrækker både danske og udenlandske elever. Det 25.000 m2 store campus på Levankaj har efter skoletid åben for for naboer, der frit kan benytte de udendørs fitness maskiner og boldbanerne.

Der er planer om etablering af et nyskabende lærings-, aktivitets- og vandlandskab i havnebassinet foran skolen skal udformes som et sted, hvor byens liv, naturens liv og skolens liv kan udveksles og udspilles året rundt og i al slags vejr, hvad enten der er regn eller sol, bølger eller spejlblankt vand.

De tre øer får hver sit kendetegn: Revet, en multifunktionel platform for læring og events; Lagunen, en flydende arena til for eksempel kajakpolo; og Solbadet, et egentligt havnebad med sauna og beskyttede miljøer for svømmetræning.

CIS Copenhagen International School

CIS Copenhagen International School

Nyt i Nordhavn

Comwell bygger nyt stort hotel på Trælastholmen i området mellem lystbådehavnen bag Svanemølleanlægget og Copenhagen International School ved Skudehavnen. Kvarteret har vand til tre sider og udsigt til Øresund, og bliver om få år til en hel ny og attraktiv bydel – midt i København. Hotellet forventes at stå færdigt i 2020.

Parkering

sker i de nærliggende gader, og der er planlagt ca. 1.000 parkeringspladser i kælderen under den kommende Kronløbsø. Parkeringsafgiften er ca. kr. 1.165 pr. måned (1/4-2018).

Book en fremvisning

Udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Der var en fejl ved indsendelse af formular.
{{ error }}

Book en fremvisning

Tak for din forespørgsel, vi vender tilbage hurtigst muligt.